Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών σε συνεργασία με Μέριμνα Ζωής και Συνύπαρξη



- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών
σε συνεργασία με Μέριμνα Ζωής και Συνύπαρξη

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Δημήτρης Λαλές,  οι Πρόεδροι των  συλλόγων ΑμεΑ  «Μέριμνα ζωής» Γιώργος Φωτιάδης και «Συνύπαρξη» Ευαγγελία Δαγγούλη, καλούν τους φίλους του ποδοσφαίρου στο  τουρνουά ποδοσφαίρου bambini, pro-junior, junior που διεξάγεται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 10:00 έως τις 14:00, στα γήπεδα ποδοσφαίρου του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου.
Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν μόνο αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Παύλου Μελά και παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.
Το τουρνουά δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπός της διοργάνωσης είναι όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να είναι νικητές. Στα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα δοθούν διπλώματα και στους συλλόγους τιμητικές πλακέτες.
Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια  25 λεπτά. Υπολογίζεται ότι κάθε ομάδα θα δώσει 3 παιχνίδια. Στην κατηγορία bambini και pro-junior οι ομάδες θα αποτελούνται από 6+1(τερματοφύλακας) παίκτες, ενώ στην κατηγορία junior από 8+1(τερματοφύλακας).Όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται από διαιτητές. Οι αγώνες έχουν φιλικό χαρακτήρα και επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου και την ευθύνη έχουν οι σύλλογοι. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες ανήλικοι αθλητές αγωνίζονται με ευθύνη των γονέων – κηδεμόνων τους.
 Οι διοργανωτές θα διαθέσουν εξειδικευμένες εθελοντικές ομάδες για παροχή πρώτων βοηθειών.
Δηλώσεις συμμετοχής, περισσότερες πληροφορίες – επικοινωνία
α. Ηλεκτρονική διεύθυνση athlitismos@pavlosmelas.gr
 β. Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Σταυρούπολη, Λαγκαδά 221, 3ος όροφος,
Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού 9.00-14.00,  τηλ: 2313 302961
 γ. Καραχάλιος Δημήτρης τηλ:6946553796
Διοργάνωση
-Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων και Ατόμων Με Αναπηρία Δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και Δυτικής Θεσσαλονίκης << Μέριμνα ζωής >>
-Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων Ατόμων Με Αναπηρία Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης του Δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ << ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ >>

-Δήμος ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!