Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: «Περπατώ και γνωρίζω – Οι συλλογές του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης»

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου, στα πλαίσια του προγράμματος «Περπατώ και γνωρίζω», διοργανώνει δράση με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω – Οι συλλογές του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης», για την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:30. Στη δράση αυτή θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε αποκλειστικά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Έτσι θα γνωρίσουμε συλλογές του μουσείου όπως είναι ‘‘Προϊστορική Μακεδονία’’. ‘‘Προς τη γένεση των πόλεων’’, ‘‘Το Βασίλειο της Μακεδονίας’’, ‘‘Θεσσαλονίκη Μακεδονίας Μητρόπολη’’, ‘‘Ο χρυσός των Μακεδόνων’’, ‘‘Μακεδονία. Από τις ψηφίδες στα Pixels’’, ‘‘Αγρός Οικία Κήπος Τόπος’’, ‘‘Μνήμη και Λίθοι’’.
Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του, ιδιαίτερα από διερχόμενα οχήματα. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι για την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης επί της οδού Μανόλη Ανδρόνικου 6 και επιβοηθητικά φαίνεται στον χάρτη. https://goo.gl/maps/hqU5XAk2qqN2  Παρακαλείσθε όλοι για τη συνέπεια σας στην ώρα συγκέντρωσης.
Για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 10:45 μέχρι 11:00, Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…
Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:

                                                                    e-mail: peri.pol.oreokastro@gmail.com



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!