Τον Ιανουάριο στα λεωφορεία το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα λεωφορεία ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι το αργότερο έως τον Ιούνιο θα εγκατασταθεί στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Λυκούδη για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες, ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε πως έχουν εξασφαλιστεί 30 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την προμήθεια 500 νέων λεωφορείων που θα καλύψουν ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων της Αθήνας. Παράλληλα, προχωρά και η έγκριση 800 προσλήψεων για τις θέσεις οδηγών, τεχνιτών και ελεγκτών εισιτηρίων.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε ακόμη γνωστό πως είναι έτοιμο το νομοθετικό πλαίσιο για τη χρησιμοποίηση των 4 διώροφων λεωφορείων που είχε προμηθευτεί ο ΟΣΥ και σήμερα βρίσκονται στις αποθήκες, καθώς δεν διαθέτουν τη σχετική άδεια για τουριστικό λεωφορείο.


Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Τον Ιανουάριο στα λεωφορεία μέχρι το καλοκαίρι στα υπόλοιπα ΜΜΜ
cnn


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!