Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από το βράδυ της Δευτέρας (07-11-2016) και από τα βορειοδυτικά με κυρία χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις άνεμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).

 

Αναλυτικότερα και με βάση το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα επηρεαστούν:

 

1. Αύριο Τρίτη (08-11-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στέρεα, η βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

 

2. Μεθαύριο Τέταρτη (09-11-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στέρεα, η δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

 

Πάρα τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Τέταρτης και από τα δυτικά, η Θράκη, τα νησιά ανατολικού Aιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10-11-2016).


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!