Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: Μη ράβετε κυβερνητικά κοστούμια

Επί της ουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να βάλει φρένο στη βιασύνη πολλών στη ΝΔ που ορέγονται βουλευτικές και υπουργικές θέσεις, απαντώντας έτσι και στις διαρροές που γίνονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την στελέχωση των ψηφοδελτίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες της εσωτερικής αξιολόγησης που έχουν δρομολογηθεί από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παράλληλα υπεραμύνθηκε της έως τώρα αντιπολιτευτικής του γραμμής λέγοντας ότι υπάρχει «ξεκάθαρη τάση για πολιτική αλλαγή» και πως «η ΝΔ έχει πετύχει μία σειρά από μικρές και μεγάλες νίκες» τις οποίες χαρακτήρισε «μικρά βήματα, προάγγελος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής στις επόμενες εκλογές».

Ως τέτοια παραδείγματα ανέφερε την αποτροπή της ψήφισης της απλής αναλογικής με 200 βουλευτές, αλλά και την ακύρωση του νόμου Παππά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα σε συνδικαλιστικές και επαγγελματικές ενώσεις όπου «οι προσκείμενες δυνάμεις στη ΝΔ κερδίζουν», ενώ έκανε μνεία και στις περιοδείες των γαλάζιων στελεχών ανά την Ελλάδα λέγοντας ότι στις συγκεντρώσεις μας έρχονται χιλιάδες πολίτες που δεν ανήκαν στη ΝΔ.

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «δεν έχουμε κερδίσει ακόμη την εμπιστοσύνη τους. Έχουμε κερδίσει την προσοχή τους» σημειώνοντας ότι αυτός είναι λόγος όχι για πανηγυρισμούς αλλά κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια από τα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να απευθυνθούν «θετικά» στους πολίτες με τη «Συμφωνία Αλήθειας» και όχι με τη ρητορική του «λαϊκισμού που σαρώνει τη δυτικό κόσμο» και «επενδύει στην απελπισία των πολιτών» στο «θυμό και την οργή». Δεν παρέλειψε μάλιστα να συμπληρώσει ότι «δεν είμαστε μπροστά επειδή χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά επειδή κερδίζουμε εμείς».

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!