Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς

Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης θα έχει το Σάββατο στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής και την αντιμετώπιση τους.

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, με τον τρόπο αυτό ο κ. Τσίπρας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού Γραφείου στην πόλη, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος στους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από τη Διεθνή ‘Εκθεση του Σεπτεμβρίου, δείχνοντας το προσωπικό του ενδιαφέρον για τη δρομολόγηση άμεσων λύσεων στα υπάρχοντα προβλήματα.

Υπεύθυνη του Γραφείου θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχουν και συνεργάτες.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου (Θεσσαλονίκη)


Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!