Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία και Τοπικό Περιβαλλοντικό Δίκτυο Δήμου Παύλου Μελά




Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης - Γραφεία Περιβαλλοντικής Αγωγής, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού – Βερτίσκου, Φορείς και Περιβαλλοντικές-Κοινωνικές Συλλογικότητες του Δήμου Παύλου Μελά, σας προσκαλούν στην ημερίδα παρουσίασης νέου Τοπικού Περιβαλλοντικού Δικτύου με θέμα: “Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά” στις 30 Νοεμβρίου 2016, ώρα 6.30 μ.μ. στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης.
Σκοπός του Δικτύου είναι μέσα από τη συνεργασία και τη βιωματική εκπαίδευση να υπάρχει ένα σχολείο ανοιχτό στην τοπική κοινωνία, ένα σχολείο που θα παρακολουθεί και θα αφουγκράζεται τις περιβαλλοντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και θα προσαρμόζεται σε αυτές, ένα σχολείο που θα αξιοποιεί τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας για ένα καλύτερο περιβάλλον και αειφόρο ανάπτυξη ετοιμάζοντας τους αυριανούς ευαισθητοποιημένους περιβαλλοντικά ενεργούς πολίτες.
“Όλοι μαζί μπορούμε”
Τηλ. Επικοινωνίας
Δήμος Παύλου Μελά – Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης : 2313302808
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονικης: 2313643040 (902)
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης: 2310 587545
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού-Βερτίσκου: 2310 707150


Πηγή: www.pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!