Αχτσιόγλου: Δεκτή μόνο η πολιτική κριτική, όχι οι σεξιστικές επιθέσεις

Η Εφη Αχτσιόγλου παραδέχθηκε πως η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά θα είναι σκληρή ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί σχόλια με σεξιστικά χαρακτηριστικά.

Η νέα υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου με συνέντευξή της στο «Εθνος της Κυριακής» αναφέρθηκε στην σκληρή διαπραγμάτευση που περιμένει και τόνισε πως είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα πλέγμα προστασίας των εργαζομένων από τις ομαδικές απολύσεις.

«Τα όρια που θέτει η ελληνική νομοθεσία, πέρα από τα οποία μια απόλυση λογίζεται ομαδική, είναι πλήρως συμβατά με το ενωσιακό δίκαιο», δήλωσε η Αχτσιόγλου απαντώντας ουσιαστικά στο ΔΝΤ που ζητεί αύξηση των ορίων για τις ομαδικές απολύσεις.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σχόλια που γίνονται από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, δηλώνοντας πως λαμβάνει σοβαρά υπόψη της μόνο την πολιτική κριτική και όχι τα σχόλια με σεξιστική υπόσταση ενώ πήρε θέση και για το θέμα της ηλικίας λέγοντας χαρακτηριστικά ««Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν την ηλικία ως φετίχ, είτε θετικά, είτε αρνητικά».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!