«Κανένα θέμα με τον Λούμπος Μίχελ»

Αίφνης στον ΠΑΟΚ ήρθαν στην επικαιρότητα, μέσω δημοσιευμάτων, αρκετά θέματα. Πρώτα ο Αθανασιάδης και το μέλλον του στην ομάδα, ακολούθησε ο… διωγμός μέσω πρωτοσέλιδου αθλητικής εφημερίδας του Βλάνταν Ίβιτς και τελευταίο θέμα αφορά το μέλλον του Λούμπος Μίχελ στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου συνεχίζει ως μέλος, αλλά κυρίως από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Σλοβάκου, θέμα που για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν υφίσταται και διαψεύδεται σήμερα κατηγορηματικά.

«Εννοείται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ένα ακόμη ρεπορτάζ-ζαριά», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι η συγκεκριμένη είδηση βρήκε χώρο στο πρωτοσέλιδο της ίδιας αθλητικής εφημερίδας, που πριν από μια εβδομάδα έδιωχνε τον Βλάνταν Ίβιτς βασιζόμενη σε… φήμες αποχώρησης!  


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!