Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου»


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα
«Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου»


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου ανταποκρινόμενο στην εντεινόμενη ανησυχία των κατοίκων για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση/συζήτηση με τίτλο «Η ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου» τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ώρες 18.00 - 20.30, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ, Α. Παπανδρέου 2 & Κατσαντώνη, στο Ελευθέριο Κορδελιό.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι επιστήμονες και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων να ενημερώσουν  τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες για τα θέματα της ποιότητας της ατμόσφαιρας που τους απασχολούν. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές οι:
- Κωνσταντίνα Σαμαρά, Καθηγήτρια Χημείας ΑΠΘ
- Κώστας Νικολάου, Καθηγητής - Σύμβουλος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού ΕΑΠ
- Ηρακλής Λάτσιος, Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Βικτωρία Καζαντζίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για περιβαλλοντι-κά ζητήματα που την απασχολούν.
Πληροφορίες στο τηλ. 2310 707150Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, είναι φορέας του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Λειτουργεί από το 1995 με σκοπό την προώθηση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Εκπαίδευσης για την Αειφορία στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Το ΚΠΕ σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές, επιμορφωτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς και ενήλικες και συνεργάζεται για την επίτευξη των στόχων του με φορείς, οργανισμούς και ιδρύματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Ιστοσελίδα: http://www.kpe-thess.grΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!