Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΕΜΕΙΝΑΝ οι αστυνομικοί στο Βόλο: Άστεγος έγινε ληστής για να γλιτώσει από το κρύο

​Άφωνοι έμειναν την Τρίτη τα ξημερώματα αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, όταν προσήλθε και παραδόθηκε ένας 47χρονος άστεγος από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι είχε διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Νέα Ιωνία, σπάζοντας με κατσαβίδι το τζάμι του συνοδηγού.

Εναντίον του 47χρονου δεν είχε κινηθεί διαδικασία, καθώς στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δεν είχε καταγγελθεί κάποια πράξη, ο ίδιος όμως επέμενε ότι το είχε κάνει και ζητούσε να τον συλλάβουν

Ο άνδρας μένει στους δρόμους του Βόλου, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ανάλογα περιστατικά πριν από ένα χρόνο και είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Ταχυδρόμος αναφέρει μάλιστα ότι ο 47χρονος δεν πήρε τίποτα από το αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός δεν είχε αφήσει αντικείμενα αξίας.

Εκεί όμως που οι αστυνομικοί τα έχασαν σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν όταν τον άκουσαν να τους παρακαλεί να τον κλείσουν στη φυλακή για να γλιτώσει από το κρύο και να έχει ένα πιάτο φαγητό.

Φέρεται μάλιστα να τους είπε ότι αν τον αφήσουν ελεύθερο θα ξανασπάσει αυτοκίνητα μέχρι να τον κλείσουν φυλακή.

Ο 47χρονος άστεγος κρατήθηκε και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Παρ’ όλ’ αυτά ο εισαγγελέας δεν του έκανε τη χάρη και τον άφησε ελεύθερο καθώς ομολόγησε την πράξη του, αλλά δεν υποβλήθηκε μήνυση από το θύμα.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας