Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο. Βόμβες μολότοφ και συγκρούσεις με ΜΑΤ

Η κεφαλή των διαδηλωτών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς των φοιτητικών συλλόγων κλπ. επιχείρησε να σπάσει εκ νέου τον φραγμό και επιτέθηκε στα ΜΑΤ που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, αποθώντας τους νεαρούς, ωστόσο αντιεξουσιαστές εκτόξευσαν βόμβες μόλοτοφ από την ουρά της διαδήλωσης προς τις διμοιρίες και έτσι πλέον εξελίσσονται σοβαρά επεισόδια με χρήση χημικών και συγκρούσεις σώμα με σώμα.

 

Νωρίτερα, το ΠΑΜΕ ανέβηκε από την άλλη πλευρά, δηλαδή από την Ομόνοια μέσω Πανεπιστημίου και στον φραγμό των ΜΑΤ, στο ύψος της συμβολής των οδών Πατησίων και Αμερικής, σταμάτησε δίχως να συγκρουστεί και επέστρεψαν προς τα πίσω.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εντολές να μην επιτρέψουν στην πορεία να περάσει από κλειστούς δρόμους που οδηγούν στην αμερικανική Πρεσβεία, ενώ ήδη έχει αναπτυχθεί φραγμός από κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις των αντιεξουσιαστών, μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, διαφόρων φοιτητικών συλλόγων, της ΛΑΕ κλπ., μπροστά από το Πολυτεχνείο, ενάντια στην επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα. Περίπου 4.000 άτομα συμμετέχουν στις πορεία.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!