Αποθεώνει τον Κόστα ο Κόντε

Επαίνους με ύμνους χαράς και ικανοποίησης απηύθυνε ο Αντόνιο Κόντε για τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα του Ντιέγκο Κόστα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο βραζιλιάνικης καταγωγής Ισπανός επιθετικός αποτελεί παράδειγμα για όλους, αφού έμαθε να ελέγχει την επιθετικότητά του στο γήπεδο και να μεταφράζει την μαχητική φύση του σε μια ακούραστη αγωνιστική απόδοση για την Τσέλσι.

Ο Κόστα έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις αυτή τη σεζόν με την Τσέλσι και είναι πρώτος σκόρερ στην πρέμιερ λιγκ με 11 τέρματα. Πάντως, μόλις πριν από ένα μήνα, λογομάχησε δημόσια με τον Ιταλό προπονητή στη νίκη επί της Λέστερ, όμως από τότε οι σχέσεις του Κόστα με τον Κόντε έχουν σαφώς βελτιωθεί.
«Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Αν συνεχίσει να σκοράρει, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο που δείχνει τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες», είπε ο Ιταλός προπονητής στα βρετανικά ΜΜΕ.

Και πρόσθεσε: «Είναι φανταστικό, νομίζω ότι ο Ντιέγκο έχει βελτιωθεί σε πολλές πτυχές. Για μένα, πλέον ο Ντιέγκο, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει έτσι, με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και τον ίδιο ζήλο»

Η Τσέλσι, που αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα την Μίντλεσμπρο, έχει ανεβεί στη 2η θέση της βαθμολογίας με 25β έναντι 26 της πρωτοπόρου Λίβερπουλ, χάρη σε ένα σερί πέντε νικών, στις οποίες σημείωσε 16 τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα.


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!