Άλλοι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου [πίνακας]


Άλλοι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου
Με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, στις 8 Νοεμβρίου ορίστηκε ως Αντιδήµαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής  της ∆ηµόσιας  Υγείας ο κ. Παρασκευόπουλος Αλέξανδρος και ο κ. Αϊβαζίδης Βασίλειος ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας.
Τις τελευταίες ημέρες στις 6 από τις 8 θέσεις Αντιδημάρχων του Δήμου έχουν τοποθετηθεί νέα πρόσωπα. Τηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό η προεκλογική δέσμευση του κ. Σούλα.
Σε κανέναν άλλον της Θεσσαλονίκης δεν έχουν καταγραφεί τόσες πολλές αλλαγές.
Ίσως το μόνο μειονέκτημα των αλλαγών που έγιναν είναι πως δεν συμμετέχει στη διοίκηση του Δήμου το γυναικείο φύλο.
Με απόφαση του Δημάρχου, ως πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκε ο  Αντιδήµαρχος  ∆ιοικητικών  Υπηρεσιών, ∆ιαφάνειας  και Ηλεκτρονικής  ∆ιακυβέρνησης, Πολιτισµού και Αθλητισµού, κ. Γεώργιος Χατζηβρέττας.
Επίσης με απόφαση του Δημάρχου ορίστηκε ως πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, ο Αντιδήµαρχος Αναπτυξιακού Προγραµµατισµού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειος Ανδρεάδης.
Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου θα αποφασιζόταν το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τη θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, το όνομα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
Συγκεντρωτικά οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου είναι οι:



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!