Ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε σε νέα ταινία που εστιάζει στα τελευταία χρόνια της ζωής του διαβόητου Αμερικανού γκάνγκστερ. 

Ο Αλ Καπόνε, ο οποίος πέθανε το 1947 σε ηλικία 48 ετών, πέρασε οκτώ χρόνια στη φυλακή για φοροδιαφυγή και προσβολή του δικαστηρίου. 

Υπέφερε από πάρεση προκαλούμενη από σύφιλη και πέρασε τα επτά τελευταία χρόνια της ζωής του στην έπαυλή του στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian» η ταινία θα επικεντρώνεται σε αυτή την περίοδο, όταν η άνοια διαλύει το μυαλό του Καπόνε, το παρελθόν γίνεται παρόν και ξυπνούν οδυνηρές μνήμες από τη βίαιη και βάρβαρη καταγωγή του.

Ο Χάρντι είχε επιχειρήσει να ερμηνεύσει τον Καπόνε και στο παρελθόν, το 2011 υπέγραψε για να υποδυθεί τον γκάνγκστερ στην πρώτη από μία σειρά ταινιών με τίτλο Cicero. 
Ωστόσο τα σχέδια δεν πέρασαν ποτέ στο στάδιο της ανάπτυξης.

Τον Καπόνε έχουν υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη ο Ρόμπερντ ντε Νίρο στην ταινία «Οι Αδιάφθοροι» και ο Ροντ Στάιγκερ στην ταινία «Αλ Καπόνε».

Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τζος Τρανκ, γνωστός από την ταινία «Fantastic Four» του 2015 που απέσπασε πολύ αρνητικές κριτικές και από την οποία η FOX φέρεται να μετρά απώλειες 60 εκ. δολ.

Ο Χάρντι έχει μεγάλη εμπειρία σε ρόλους γκάνγκστερ και εγκληματιών, καθώς έχει υποδυθεί τους διάσημους μαφιόζους της Βρετανίας, αδερφούς Ρέτζι και Ρόνι Κρέι (Kray twins) στην ταινία με τίτλο Legend, τον Άλφι Σάλομονς στην τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders και τον Bill Sikes στην τηλεοπτική μεταφορά του Όλιβερ Τουίστ το 2007.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!