ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό την Τρίτη

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα, ακινητοποιώντας για πέντε ώρες τον Ηλεκτρικό στην πρωτεύουσα.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα οχτώ σωματεία των εργαζομένων της.

«Δεν κατανοούμε τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία, αναφέρει. «Παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών» καταλήγει η ΣΤΑΣΥ.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!