«Σε καλό κλίμα» η πρωινή συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στις συνομιλίες που άρχισαν σήμερα υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας.

Η συνάντηση είχε ξεκινήσει στις 9 το πρωί, παρουσία των εκπροσώπων των Ηνωμένων Εθνών και μελών των διαπραγματευτικών ομάδων των δυο πλευρών.

Ερωτηθείσα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων αν υπήρξε περαιτέρω πρόοδος και προσέγγιση σε ό,τι αφορά τα κριτήρια για το εδαφικό, πηγή προσκείμενη στην ελληνοκυπριακή πλευρά ανέφερε πως είναι νωρίς να λεχθεί οτιδήποτε και συνέστησε υπομονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας όσων συμμετείχαν στην πρωινή συνάντηση το βράδυ.

Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο των συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν, οι οποίες, βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει, θα διαρκέσουν δύο ημέρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!