Υποψήφιος για «Δήμαρχος του Κόσμου» ο Γ. Καμίνης

Υποψήφιος μεταξύ 15 δημάρχων για τον τίτλο «Δήμαρχος του Κόσμου 2016» είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

Πρόκειται για τον θεσμό «World Mayor», που στο τέλος του έτους θα ανακοινώσει ποιος από τους 15 δημάρχους που έχουν επιλεγεί και βρίσκονται στη βραχεία λίστα (shortlist) των υποψηφίων θα λάβει την τιμητική διάκριση του «Δημάρχου του Κόσμου 2016», που φέτος είναι αφιερωμένος στην υποδοχή των προσφύγων και την ένταξη των μεταναστών.

Στην τελική ετυμηγορία μπορούν να συμμετέχουν και οι πολίτες, με καταληκτική ημερομηνία την 20η Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή ψηφοφορία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, στην ακόλουθη διεύθυνση:

 http://www.worldmayor.com/contest_2016/world-mayor-shortlist-2016.html.

Προκειμένου να δηλωθεί η προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο, πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με σύντομη αιτιολόγηση της ψήφου, βάζοντας ως πρόθεμα το όνομα της πόλης και στη συνέχεια γράφοντας @worldmayor.com.

Για παράδειγμα, όσοι επιλέγουν τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στέλνουν e-mail στο athens@worldmayor.com, γράφοντας στο θέμα του email «Athens Kaminis» και προσθέτοντας έναν μικρό σχολιασμό δικαιολόγησης της επιλογής τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!