Σήμερα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

φώτο αρχείου
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου (1/11/2016)

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα το απόγευμα στις 17.00’ στο Μέγαρο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η συνάντηση έχει θεσμικό χαρακτήρα κι έρχεται σε συνέχεια της συζήτησης των δυο ανδρών στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, όταν συμφωνήθηκε να οριστεί νέα συνάντηση, ώστε να συζητηθούν αποκλειστικά μια σειρά από επείγοντα προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τα οποία απαιτείται η εξεύρεση λύσεων άμεσα.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για τα πλέον σοβαρά ζητήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και θα του ζητήσει την παρέμβασή του, ώστε να αρθούν τα όποια εμπόδια στην επίλυσή τους.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!