Πρόστιμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού και αναζήτηση προπονητή

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει μέχρι νεωτέρας με τον Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική του ηγεσία, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις για την εύρεση του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ιταλό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πήρε τελικά την απόφαση να απομακρύνει τον Αντρέα Στραματσόνι την επομένη της ήττας από τον Ολυμπιακό όμως αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως οι πράσινοι βγαίνουν στην αγορά και αρχίζουν την έρευνα για τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής, μένει υπό όρους και ουσιαστικά αυτό που καλείται να κάνει είναι τουλάχιστον 3-4 συνεχόμενες νίκες, οι οποίες θα ηρεμήσουν το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά κυρίως στην εξέδρα με τον κόσμο να είναι εξαγριωμένος.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν θέλησε να πάρει την απόφαση απομάκρυνσής του, μόλις μια ημέρα μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι αλλά κοινή αίσθηση είναι πως ο Στραματσόνι δύσκολα θα μείνει στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος αναμένεται να προχωρήσει σε μια κίνηση, η οποία δεν έχει επαναληφθεί επί των ημερών του. Η επιβολή προστίμων στους παίκτες για τα κρούσματα απειθαρχίας είναι μια από τις αποφάσεις που πάρθηκαν τη Δευτέρα ενώ δεν αποκλείεται αλλαγή προσώπων προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία της ΠΑΕ.

Μλάντεν Πέτριτς για Γενικός Αρχηγός

Η παρουσία ενός ανθρώπου που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα, φαίνεται πως είναι αναγκαία και η ΠΑΕ βαδίζει προς τον Μλάντεν Πέτριτς για τον ρόλο αυτό.

Ο Κροάτης, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση και έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει πόστο στην ομάδα, αναμένεται να είναι ο εκλεκτός για τη θέση του Γενικού Αρχηγού με σαφείς αρμοδιότητες, οι οποίες θα «σφίξουν» τα λουριά στο εσωτερικό της ομάδας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!