Σημάδια διάλυσης στους ΑΝΕΛ: Με το ένα πόδι εκτός η Χρυσοβελώνη

Σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου και απειλές για αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ άφησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την απομάκρυνσή της από το κυβερνητικό σχήμα.  
Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Πίζα της Ιταλίας.
Ένα συγκλονιστικό βίντεο με την αιματηρή μάχη δύο πιγκουίνων για τα μάτια μιας… γυναίκας, έδωσε στη δημοσιότητα το Νational Geographic,…
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, τα νομοσχέδια για το πλαστικό χρήμα και την εθελούσια αποκάλυψη εισοδημάτων, θα είναι…
ΤΟ ΘΕ-ΛΟΥ-ΜΕ.
Το «Ξαναδέστε τους» ξεκίνησε με πρώτο πλάνο τους κοιλιακούς της Μαρίας Ηλιάκη. 
Το άσθμα είναι μια χρόνια φλεγμονή των αεραγωγών, διαμέσου των οποίων ο αέρας, που αναπνέουμε φτάνει στους πνεύμονες.
Ο Νάσος Γουμενίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και…
Φαίνεται πως ο ανασχηματισμός δεν έφερε γκρίνια μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αφού και στους ΑΝΕΛ η εσωκομματική κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι». Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η τέως υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, για την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.

«Τέθηκα εκτός κυβέρνησης στο πλαίσιο εσωκομματικών ισορροπιών και δεν είμαι ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που έλαβα από τον κ. Καμμένο», δήλωσε η πρώην Υπουργός.  
 
Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Πάνος Καμμένος έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί της. 

«Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ το πως χειρίστηκε το θέμα ο κ. Καμμένος. Δεν είμαι βέβαια αγνώμων απέναντί του. Φαίνεται όμως ότι εκείνος έχει πρόβλημα με μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.
 
 
 
 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!