Ο Μοσκοβισί στην Αθήνα

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Πιέρ Μοσκοβισί θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Επίτροπος για τις Οικονομικές & Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Φορολογία και τελωνεία, θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 27ου ετήσιου συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» με τίτλο «H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον» το οποίο διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα λάβει χώρα στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Επίτροπος θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Η τοποθέτηση του για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας και τη θέση και προοπτική της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από το σύνολο του επιχειρηματικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!