Καβγάς Γεωργιάδη – Γεροβασίλη στη Βουλή [εικόνες]

Αντιπαράθεση με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Όλα όσα κατηγορούσατε τους αντιπάλους σας τα έχετε κάνει όλα, γιατί τέτοιοι είστε. Υποκριτές. Αλλά ευτυχώς ο ελληνικός λαός σας κατάλαβε και οι ώρες σας στην κυβέρνηση είναι προφανώς μετρημένες όπως καταλάβαμε και από την προχθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού», είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ίδιο ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε. Έχετε πίσω σας 40 χρόνια στη χώρα, όχι εσείς  προσωπικά, πολιτικούς χώρους εκπροσωπούμε. Εκθρέψατε αυτό που λέγεται δημόσιο σήμερα με όλους τους κακούς όρους τους οποίους περιγράψατε σαν να μην τους θυμάστε», είπε η κ. Γεροβασίλη προσθέτοντας: 

«Όσο κι αν θέλετε να ξαναγυρίσετε γρήγορα στις καρέκλες της εξουσίας, αντιλαμβανόμαστε ότι έχετε συνηθίσει, μπορώ να σας πω ότι η  κυβέρνηση αυτή θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο». 

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!