Σκληρή γλώσσα από Αλαφούζο, θέλει να μείνει ο Στραματσόνι

Τετ-α-τετ συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι σύσκεψη κορυφής πραγματοποιεί από το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις που απαιτούνται για να σταματήσει η... κατηφόρα που έχει πάρει η ομάδα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ προτίμησε να συνομιλήσει ξεχωριστά με τους Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα, έτσι ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη εικόνα πριν ανακοινώσει τις σημαντικές αλλαγές που επίκεινται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός κόουτς ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά επεσήμανε πως ο ίδιος «έχτισε» την ομάδα φέρνοντας επτά διεθνείς παίκτες και ότι ακόμη διατηρεί την πίστη αντιστροφής του κλίματος μέσα από ένα επιτυχημένο σερί αγώνων!

Ο Σταματσόνι τόνισε πως έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, παρά το γεγονός ότι ο Αλαφούζος του μίλησε σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα.

Πλέον, όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωτσόσο, ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» αν και δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το αγωνιστικό πρόσωπο των «πρασίνων» δεν αρέσκεται να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ.

Ο 40άχρονος προπονητής πάντως παραμένει... στον αέρα μετά τη «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό...

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!