Φώφη Γεννηματά: Νέα προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τον κ. Τσίπρα

Για νέα προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι «επιχειρεί για μια ακόμη φορά να θολώσει τα νερά» έχοντας προηγουμένως συμφωνήσει και υπογράψει τον περασμένο Μάιο «αυτό που ήθελε ο κύριος Σόιμπλε για την μετάθεση της ουσιαστική ρύθμισης για το χρέος μετά το 2018».

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ESM επιβεβαιώνουν απόλυτα όχι μόνο την μεγάλη ελάφρυνση του χρέους που πετύχαμε το 2012, αλλά και τα καταστροφικά αποτελέσματα των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που οδήγησαν σε δυο χαμένα για την Ελλάδα χρόνια. Με ύφεση, απώλεια επενδυτικών ευκαιριών και ανεργία», συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη σε εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων των Τρικάλων.

«Η χώρα χρειάζεται μια άλλη Κυβέρνηση, μια άλλη πολιτική, χρειάζεται εθνική γραμμή με τρεις στόχους», τόνισε και αναφέρθηκε σε «επιτάχυνση τολμηρών προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, αναδιάρθρωση και απομείωση του δημόσιου χρέους και μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα από το 3,5% στο 2% για τα έτη 2018-2020».

Η κ. Γεννηματά εκτίμησε ότι ακόμα και αν η συζήτηση για το χρέος προχωρούσε, δεν θα ήταν αρκετή από μόνη της, διευκρινίζοντας ότι «κλειδί» είναι η ανάπτυξη και η πραγματική οικονομία. «Αν δεν έχουμε ανάπτυξη 2,7% το 2017, θα λειτουργήσει ο "κόφτης" στους μισθούς, στις συντάξεις, θα επιβληθούν νέοι φόροι. Και έτσι αναπαράγεται ο φαύλος κύκλος, το μεγάλο αδιέξοδο», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!