Μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία: Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία ξένη αρχή να παίζει παιχνίδια

«Θέλω οι κάτοικοι της Θράκης να είναι ασφαλείς και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με όλους τους άλλους Ελληνες», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη Θράκη και μιλώντας στη Φιλλύρα Ροδόπης.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσης ότι «το 2016 πολλοί ακόμα μιλούν για τις διαφορές, και να μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν με όρους τύπου μειονοτικούς και ανάλογα με το τι θεό πιστεύει ο καθένας από εμάς. Σας διαβεβαιώνω ότι εγώ και η κυβέρνησή μου θα αγωνιστούμε για να μην επιστρέψουμε στη λογική του διχασμού».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι μέγιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να στηρίξει τη δημόσια παιδεία στη Θράκη. «Μέγιστη προτεραιότητα είναι να βρούμε τον τρόπο ώστε τα παιδιά να μπαίνουν και να τελειώνουν το σχολείο, να σπουδάζουν και να μένουν στην Θράκη και να δουλεύουν» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Γνωρίζω ότι μιλώ σε έναν από τους πιο φτωχούς Νομούς της Ευρώπης», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι η παρουσία του εκεί δίνει το μήνυμα ότι «ενώνουμε και δεν χωρίζουμε διότι όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ίση απέναντι στο νόμο». 

Τέλος, ο πρωθυπουργός έστειλε ένα μήνυμα στην Τουρκία λέγοντας ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του αγωνίζονται και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και σε καμία ξένη αρχή να παίζουν παιχνίδια εις βάρος Ελλήνων πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!