Κηδεύεται σήμερα ο Κωστής Στεφανόπουλος

Η σορός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη. Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Παν. Κουρουμπλή, έως και αύριο, ημέρα της ταφής του, θα τηρηθεί δημόσιο πένθος και οι σημαίες των δημοσίων υπηρεσιών θα κυματίζουν μεσίστιες.

Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.

Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια, ενώ παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα ήταν συνεχώς επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων”. Η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε και παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Για τον θάνατό του εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και οι πολιτικοί αρχηγοί.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!