Μήνυση κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατέθεσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης


25 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυση κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατέθεσε
ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης

Μήνυση κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  Γεωργίου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε χθες στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ο κ. Αστέριος Γαβότσης κατέθεσε μήνυση για την πράξη της ψευδούς καταμήνυσης, σχετικά με την προηγηθείσα από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης μήνυση κατά του δημάρχου, για όσα μεταξύ τους διαμείφθηκαν στο «κάλεσμα φορέων, δημοτών και συμβούλων για το προσφυγικό» του δήμου Ωραιοκάστρου της 1ης Φεβρουαρίου 2016, αλλά και για τις αναφορές στις οποίες προέβη ο κ. Γαβότσης σε συνέντευξή του που δόθηκε την 14/7/2016, στο site «ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» στο αυτοδιοικητικό πρόσωπο του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης ο κ. Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Προχώρησα στην κίνηση αυτή, παρόλο που δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ οπαδός της δικαστικής οδού, προκειμένου να επιλύω τις πολιτικές αντιπαραθέσεις με τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Πιστεύω ότι αυτές θα πρέπει να επιλύονται αποκλειστικά και μόνο στις αίθουσες συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων. Δυστυχώς όμως, η επιλογή –από πλευράς του κ. Παπακωνσταντίνου -της δικαστικής οδού με αναγκάζει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο, παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν θα το επιθυμούσα».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!