Σάββας Αναστασιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα καταποντιστεί

Θεσσαλονίκη  12  Νοεμβρίου 2016 

                     

                                                ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ


Σάββας Αναστασιάδης: Ο  ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα καταποντιστεί


Συνέντευξη του Βουλευτή Ν.Δ.  Σάββα Αναστασιάδη σήμερα το πρωϊ στο ραδιόφωνο Focus 103,6 fm , και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη (12.11.2016)

« Είναι και αυτό μέσα στο πλαίσιο της κυβίσθησης  που έχει κάνει η αριστερά , όχι μόνο σ΄αυτό το θέμα, αλλά σε πολλά θέματα.
Οι Αμερικανοί γι αυτούς και ο κάθε Αμερικανός Πρόεδρος,  ήταν οι δολοφόνοι των λαών , σήμερα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι και οι καλύτεροι φίλοι , και βεβαίως όπως γνωρίζουμε από το πρόσφατο παρελθόν στηρίξανε με μεγάλη προσπάθεια την παραμονή της Χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνοντας συμβουλές ή προτρέποντας τον κ. Τσίπρα να αποδεχθεί κάποια πράγματα και να μην κάνει το άλμα στο κενό που είχε προγραμματίσει ή σκεφτόταν να κάνει το περασμένο Καλοκαίρι», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό focus 103,6 fm ο Βουλευτής της Ν.Δ.  Σάββας Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης υποστήριξε ότι αν κάποιος δεν πιστέψει κάτι δεν μπορεί να το κάνει σωστά, συμπληρώνοντας: « Βλέπουμε την κυβέρνηση να αναγκάζεται να κάνει αποκρατικοποιήσεις και να ρίχνει μαύρα δάκρυα»

«Δεν μπορεί να το κάνει σωστά για την κοινωνία και για τον λαό. Ο μεσαίος χώρος και ο φιλελεύθερος χώρος δεν αφορά μόνο τους επενδυτές, αφορά μία ολόκληρη κοινωνία.
Οι αριστεροί μεγαλώσανε σε ένα ιδεολογικό πλαίσιο που όλο αυτόν τον χώρο τον θεωρούσε εχθρό. Δεν μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να το αποβάλλουν αυτό και να λειτουργήσουν όπως θα λειτουργούσε ένας αυθεντικός φιλελεύθερος ή ένα αυθεντικό φιλελεύθερο κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε ο Βουλευτής

 « Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική τους έχουν δυσαρεστήσει και εξαπατήσει τόσο πολύ τον κόσμο που όση στροφή και όση αλλαγή και να κάνουν, στις επόμενες εκλογές , όποτε και αν γίνουν,  νομίζω ότι θα καταποντιστούν», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!