Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Χωρίς Περιστέρα, Μαρέβα και… γραβάτα το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ομπάμα

​Φωτιά έχει πάρει η κουζίνα του Προεδρικού Μεγάρου ενόψει του επίσημου δείπνου που θα παρατεθεί προς τιμήν του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η σφυρίδα και οι γαρίδες.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο απερχόμενος Πλανητάρχης ρωτήθηκε μέσω μυστικών πρακτόρων αν υπάρχουν κάποια φαγητά που δεν τρώει με τον ίδιο να απαντά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το φαγητό.

Έτσι, οι δύο σεφ του Προεδρικού Μεγάρου, Στέφανος Τσιαμπαλής και Θανάσης Σκούρας, που ήταν ο σεφ επί εποχής Κωνσταντίνου Τσάτσου και Κωνσταντίνου Καραμανλή θα έχουν την ευκαιρία να… μεγαλουργήσουν ετοιμάζοντας ένα δείπνο με πιάτα από την πλούσια μεσογειακή κουζίνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώτο πιάτο θα είναι ρύζι με γαρίδες, το κυρίως σφυρίδα με βραστά λαχανικά και επιδόρπιο γλυκό με κάστανα. Το δείπνο θα συνοδεύεται από λευκό κρασί, ενώ στο τέλος θα προσφέρουν καφέ φίλτρου ή τσάι.

Επίσης, στο δείπνο θα είναι καλεσμένα περίπου 100 άτομα, χωρίς τις συζύγους τους όμως, που σημαίνει ότι ούτε η Μπέτυ Μπαζιάνα, ούτε η Μαρέβα Μητσοτάκη θα παρακαθίσουν σε αυτό μιας και αυτό ορίζει το πρωτόκολλο, αφού τον Μπαράκ Ομπάμα δεν θα συνοδεύει η σύζυγός του Μισέλ.

Καλεσμένοι είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του Ν. Μιχαλολιάκου, όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των τεχνών και επιχειρηματίες.

Άγνωστο είναι αν στο δείπνο θα παρακαθίσει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ενώ η γραβάτα θα είναι… προαιρετική, μιας ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας έχει πει ότι θα τη βάλει μόνο όταν υπάρξει λύση για το χρέος.

Τέλος, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και η Αθήνα θα είναι αστακός για το διήμερο που θα παραμείνει εδώ ο Μπαράκ Ομπάμα. Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί θα κλείσουν το κέντρο της Αθήνας, ενώ θα στρωθούν τα απαραίτητα κόκκινα χαλιά στο Προεδρικό και στο Μέγαρο Μαξίμου.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας