Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη -Τι μας είπε ο πατέρας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην βουλευτής έχει υποστεί σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ. 

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Πλεύρη που μας δήλωσε πως ο γιος του έκανε μια μικρή επέμβαση για κιρσούς στο πόδι πριν μερικές μέρες  (δεν μας ανέφερε το νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε αυτή) και από εκεί κόλλησε μόλυνση , έπαθε λοίμωξη (σταφυλόκοκκος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών) ,η κατάσταση του είναι πλέον σταθερή και παίρνει αντιβίωση για να αντιμετωπίσει την σοβαρή αυτή λοίμωξη. 

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο οποίο νοσηλεύεται πλέον, εισήχθη με συμπτώματα  σηπτικής καταπληξίας,  η οποία αντιμετωπίζεται επιτυχώς όπως μας ενημέρωσαν γιατροί του νοσοκομείου. 

Την ώρα που εμείς επικοινωνούσαμε  με τον πατέρα το νοσοκομείο εξέδωσε το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Θάνου Πλεύρη:


ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Μαρούσι, 14 Νοεμβρίου 2016, 07.30 μ.μ.

Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης.

Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.

Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Δεκάδες φίλοι του Θάνου Πλεύρη καθώς και στελέχη της ΝΔ έχουν επικοινωνήσει με οικεία του πρόσωπα δίνοντας τους ευχές για ταχεία ανάρρωση. 

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!