Βελτίωση της κλινικής εικόνας του παρουσιάζει ο Θάνος Πλεύρης

Βελτίωση της κλινικής εικόνας του παρουσιάζει, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου.


Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί προχωρούν σε «προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή.

 

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή.»

 

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί  λοίμωξη την οποία εμφάνισε έπειτα από χειρουργείο στο γόνατο. Εισήχθη εκτάκτως την Κυριακή στο Ιατρικό Κέντρο ύστερα από επιπλοκές που προκλήθηκαν από την εν λόγω μόλυνση.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!