Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε κοσμηματοπώλη της Κηφισιάς για την υπόθεση Αγγλούπα αλλά τον συνέλαβε για μια καραμπίνα

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε πασίγνωστος κοσμηματοπώλης, ιδιοκτήτης χρυσοχοείου στην Κηφισιά, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Ο εν λόγω κοσμηματοπώλης είναι φίλος του εμπλεκόμενου στο κύκλωμα των Ρομά, Αλέξανδρου Αγγλούπα. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακριβά ρολόγια, κοσμήματα, διαμάντια κ.ο.κ. για τα οποία δήλωσε πως δεν είχε «εύκαιρα» τα παραστατικά. Επίσης εντοπίστηκε να κατέχει και μια καραμπίνα για την οποία δεν είχε την απαραίτητη άδεια και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Για τα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, δεν προέκυψε ότι συνδέονται με τη συμμορία των Ρομά, ενώ η έρευνα για την προέλευσή τους συνεχίζεται.

Η απόφαση των διωκτικών αρχών


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε πριν από λίγο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη, σύμφωνα με το δικηγόρο του Άγγελο Πάρσαλη, μόνο για ένα όπλο του πατέρα του (πλημμέλημα), το οποίο κατείχε από το έτος 1970.

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών αλλά διαβίβασε όλον το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της Διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα, προκειμένου εκείνοι να αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του ενδείξεις για άλλες –και για ποιες– αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης:




Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!