ΣΥΡΙΖΑ: Έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο συναίνεσης για το ΕΣΡ

Έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο συναίνεσης και με τη Ν.Δ. και με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ υπογράμμιζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση του Πολιτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο και η αξιολόγηση, το χρέος και η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα.

Οι ίδιες πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ανέφεραν ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα, και συμπλήρωναν ότι είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι ήδη έχει διαμορφωθεί ένα θετικό κλίμα, κλίμα συναίνεσης, το οποίο αποτυπώθηκε και στην ψηφοφορία της τελευταίας συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, όπου, υπενθυμίζεται, η κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν θετικά.

Στη συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23.00 στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συζήτηση για την αξιολόγηση και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση καθώς και για το χρέος.

Αυτό και σε συνάρτηση με την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, και τον αντίκτυπο που έχει στις ευρύτερες εξελίξεις. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, λόγω των υποχρεώσεών του στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!