Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες

Οι δυο ηγέτες συμφώνησαν να έχουν εκ νέου τηλεφωνικές επαφές με απώτερο στόχο μια κατ' ιδίαν συνάντηση και με στόχο μια εποικοδομητική συνεργασία.

Ένα ακόμη βίντεο, το οποίο έκοψε την ανάσα στους τηλεθεατές έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic μέσα από το ντοκιμαντέρ…
Τα μάτια του, προκειμένου να διαπιστώσει αν αυτό που έβλεπε ήταν αλήθεια, έτριβε ένας πελάτης τράπεζας στη Μαλαισία, η ημέρα…
Τι συνέβη; Πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν παράξενα φώτα στον ουρανό, την ώρα του μεγάλου σεισμού στη Νέα Ζηλανδία. 
Καθηλωμένους στις οθόνες τους κράτησε εκατομμύρια τηλεθεατές ένα νέο βίντεο του National Geographic, με τραγική πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, μία…
Άφησε στην άκρη τα συνηθισμένα και δοκίμασε αυτό το look!
Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κρύβει τον έρωτά του με την Χριστίνα Μπόμπα και συνέχεια ποστάρει φωτογραφίες τους στα social media!
Μήπως δεν τους είχες καν αντιληφθεί;
Το σάντουιτς με ψητή ομελέτα λαχανικών και τυρί είναι ένα νόστιμο κολατσιό για το σχολείο. Τα αυγά είναι εξαιρετική πηγή…

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, την πρώτη μετά από την εκλογική νίκη του μεγιστάνα.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να εργαστούν στις διμερείς σχέσεις και την εποικοδομητική συνεργασία και ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.

Το Κρεμλίνο πρόσθεσε ότι Πούτιν και Τραμπ συζήτησαν επίσης τρόπους για τη διευθέτηση της κρίσης στη Συρία.

Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να κινηθεί γρήγορα για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ουάσινγκτον

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί με ταχείς ρυθμούς για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ουάσινγκτον τώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι ρωσικές Αρχές δεν γνωρίζουν πολλά για τα σχέδια της πολιτικής του Τραμπ και αναγνώρισε ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τις πολιτικές που θα εφαρμόσει μόλις αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο Ριάμπκοφ δήλωσε ότι η στήριξη της Ρωσίας για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν δεν έχει αλλάξει, παρά τις προεκλογικές δηλώσεις του Τραμπ ότι εάν κέρδιζε τις εκλογές η προτεραιότητά του θα ήταν να ακυρώσει τη συνθήκη, ανέφερε το πρακτορείο Interfax.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!