Δήμος Καλαμαριάς: Γενέθλια γιορτή για ένα μέλος του ΚΑΠΗ Φοίνικα


            
                                                                                                                     Καλαμαριά   31 – 10 - 2016        

                                                            
ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Γενέθλια γιορτή για ένα μέλος του ΚΑΠΗ Φοίνικα

Τα 99 της χρόνια κλείνει η Χρυσούλα Παπαδοπούλου, μέλος του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων  Φοίνικα και η διοίκηση του ΚΑΠΗ της ετοιμάζει μια όμορφη  εκδήλωση για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, καθώς περπατά με σταθερά βήματα έναν αιώνα.

Αύριο Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 στις 11 το πρωί  στο χώρο του ΚΑΠΗ Φοίνικα (Εθνικής Αντιστάσεως και ΄Αρεως), όλα τα μέλη μαζί με το προσωπικό θα της κόψουν την τούρτα και η Χορωδία του ΚΑΠΗ θα της τραγουδήσει ευχές.

Η Χρυσούλα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1917 στο Παρτύ της Τραπεζούντας και σε ηλικία έξι χρονών ήρθε με τους γονείς της στην Καλαμαριά, όπου μεγάλωσε, απέκτησε τη δική της οικογένεια  και ζει μέχρι σήμερα. Χρόνια δύσκολα και εύκολα. Με καλές και δύσκολες στιγμές. Σήμερα χαίρει άκρας υγείας, απολαμβάνοντας τη  μεγάλη οικογένεια που δημιούργησε. Είναι μητέρα δυο κοριτσιών, ενός γιού και δύο θυγατέρων, επτά εγγονών και έξι δισέγγονων και χαίρεται τη ζωή της.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!