Γκάζια Μελισσανίδη στους παίκτες

Στα Σπάτα βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 και έβαλε "γκάζια" στους παίκτες για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κύριος λόγος είναι ο τρόπος που ασχολούνται με αυτά οι παίκτες της ΑΕΚ και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήθελε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας, προκειμένου να... μαζευτούν άπαντες.

"Δεν μπορεί να μην κερδίσουμε και να βγάζετε φωτογραφίες χαμογελαστοί. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουμε τέτοια εικόνα προς τα έξω. Δεν γίνεται να γράφετε ό,τι να 'ναι στα Facebook που να δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Θέλω τα κινητά να μένουν έξω από τα Σπάτα. Θα πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε και ποια ομάδα εκπροσωπείτε όπου και αν είστε", τους είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης.

Ο "Τίγρης" δεν επέλεξε τυχαία αυτή την χρονική στιγμή να βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, γνωρίζοντας πως έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά και ειδικά σε μια περίοδο που τα αποτελέσματα μόνο καλά δεν είναι για την ΑΕΚ και ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος, το ίδιο βέβαια και ο ίδιος. Πλέον, μένει να φανεί στην πράξη το αν θα γίνουν πράξη τα όσα είπε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι τάσεις φυγής του Λέσκοτ και η προτεραιότητα για χαφ
AEK - Μίλαν: Ο αγώνας της ζωής τους

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!