Το νέο θεατρικό-μουσικό θέαμα του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Εθνικό [εικόνες]

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Bossa Nova» και «Τιτανικός», ο δημοφιλής σκηνοθέτης και χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος επιστρέφει δυναμικά στο Εθνικό, μετά απο επτά χρόνια. 

Αυτή είναι και η δεύτερη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου στο Θέατρο Rex - Σκηνή « Μαρίκα Κοτοπούλη». Ενα νέο μουσικό θέαμα σε σύλληψη και δημιουργία του  Κωνσταντίνου Ρήγου με τίτλο «Ανεμος».

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας. 

Μια ομάδα ανθρώπων, που συναντιούνται τυχαία, με αφορμή την εναλλαγή των τεσσάρων εποχών του χρόνου εκφράζουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους μέσα από το λόγο, τη μουσική και το χορό. 

Μιλούν για τον έρωτα, τη τέχνη, τη δημιουργία, τη σχέση τους με τον υλικό κόσμο, το θάνατο.

Μια παράσταση για τα ανεμομαζώματα και τα ανεσκορπίσματα της ζωής με ζωντανή μουσική, με σκηνές σύγχρονου χορού και θεατροποιημένο λόγο από κείμενα διάσημων συγγραφέων, αλλά και της δραματουργού της παράστασης Ξένιας Αηδονοπούλου και των ηθοποιών και χορευτών της παράστασης.

Συμμέτεχουν: Αυγουστίδης Ορφέας, Βαρδαξόγλου Αλέξανδρος, Μάσχα Άννα, Μπέζου Ηρώ, Μπουτάτη Βιβή, Παπαδόπουλος Άρης, Πλεμμένος Κωνσταντίνος, Προδρόμου Ρόζα, Πυρπασόπουλος Γιώργος, Ρογκόβσκα Αλεξάνδρα.

Σύλληψη, Σκηνοθεσία, Χορογραφία, Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ρήγος
Δραματουργία: Ξένια Αηδονοπούλου
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής

Τέσσερις μουσικοί επί σκηνής: Διονύσης Βερβιτσιώτης, βιολί / Σοφία Ευκλείδου, τσέλο / Φώτης Παπαντωνίου, βιόλα / Ιάκωβος Παυλόπουλος, κρουστά. 


 

«Ανεμος»
Μουσικό θέαμα του Κωνσταντίνου Ρήγου
ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
από τις 8 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Θέατρο / Rex-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!