Europa League: Ηττα-σοκ του ΠΑΟΚ (0-1) από την Καραμπάγκ στην Τούμπα [video]


Τα έκανε πάλι μαντάρα με την Καραμπάγκ ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν βρήκε ούτε στην Τούμπα τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Αζέρων, που τον τιμώρησαν στην πρώτη τους ευκαιρία και με το 1-0 έχουν πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο δικέφαλος ήταν και στην Τούμπα κακός κόντρα στους Αζέρους, που σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία και έφεραν την ομάδα του Ίβιτς με την πλάτη στον τοίχο.
Στο 69ο λεπτό του αγώνα ΠΑΟΚ-Καραμπάχ στην Τούμπα, ο Ισπανός μέσος Μίτσελ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή.
H Φιορεντίνα συνδύασε το τερπνό με το ωφέλιμο και με περίπατο κέρδισε 3-0 την Σλόβαν Λίμπερετς εξασφαλίζοντας κατά 99,9% την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Η βαθμολογία:

Η επόμενη (5η) αγωνιστική
Πέμπτη 24/11

Λίμπερετς-Καραμπάγκ (20:00)
Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ (20:00)
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Σάκχοφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης (61’ Περέιρα),Αθανασιάδης
Καραμπάγκ (Κουρμπάν Κουρμπάνοφ): Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσείνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αμιργκουλίεφ (64’ Μίτσελ), Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Κιντάνα, Μουάρεμ (88’ Ισμαΐλοφ), Εντλοβού (76' Ρεϊνάλντο)
ΤΟ ΓΚΟΛ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!