Χίλαρι Κλίντον: Στον διευθυντή του FBI η ευθύνη της ήττας

Στον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, επέρριψε την ευθύνη της εκλογικής ήττας, η Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα, με τους χορηγούς της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος εξήγησε ότι η ευθύνη «βαραίνει» τον Κόμεϊ, καθώς αποφάσισε να «ανοίξει» εκ νέου την υπόθεση των emails, λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου.

Παρότι δεν ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της, η πολιτική «ζημιά» είχε ήδη γίνει, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αξιοποίησε στο έπακρον την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Κλίντον, η απαλλαγή από κάθε παράπτωμα ενίσχυσε την εικασία ότι το σύστημα λειτουργεί υπέρ της, κινητοποιώντας περαιτέρω τους υποστηρικτές του Τραμπ.

Καταλήγοντας, η πρώην υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε ότι η εκστρατεία της συγκέντρωσε 900 εκατ. δολάρια χάρη σε δωρεές 3 εκατ. χορηγών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!