Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ όνειρο έμεινε για τον Ομπάμα το greek σουβάκι! Δεν τον άφησαν να φάει

​Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να είδε τελικά από κοντά την Ακρόπολη και να έκανε το πολυπόθητο, σύμφωνα με τον ίδιο, ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε και δεν του επετράπη να κάνει όλα όσα ήθελε κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει παρασκήνιο από την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου και στο ρεπορτάζ αναφέρει μερικές επιθυμίες του που τελικά έμειναν ανεκπλήρωτες για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ομπάμα ήθελε να γευτεί το ελληνικό παραδοσιακό σουβλάκι στο Μοναστηράκι μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη την τελευταία μέρα, αλλά η ασφάλειά του δεν το επέτρεψε.

Ο Ομπάμα ήθελε επίσης να περπατήσει στα Αναφιώτικα και να δει από κοντά την Πλάκα και τις περιοχές κάτω από την Ακρόπολη, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες το απαγόρευσαν καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα στις αμερικανικές και ελληνικές αρχές, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρόεδρος είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια ενώ στο παιχνίδι θα συμμετείχε και ο Βασίλης Κικίλιας. Και αυτή η επιθυμία του όμως δεν πήρε το «οk» από τους άντρες ασφαλείας.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας