Στο νοσοκομείο επειγόντως ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης UPD

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του εσπερινού μέσα στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα Ηρακλείου.  Στον ναό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.

Το πρόγραμμα του αρχιεπισκόπου ήταν ιδιαίτερα βεβαρυμένο τις τελευταίες ημέρες καθώς το Σάββατο βρέθηκε στην ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στην Ιεράπετρα ενώ την Κυριακή χοροστατούσε στον πανηγυρισμό του ναού των Εισοδίων εν όψει της εορτής της 21ης Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή του κρίνεται καλή από τους γιατρούς και του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις ενώ ο ίδιος έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. 

Αργά το βράδυ της Κυριακής εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο οποίο αναφέρεται:

Σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κατά τις βραδυνές ώρες διακομίσθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών  του Βενιζελείου Νοσοκομείου λόγω ενός αναφερόμενου προ λιποθυμικού επεισοδίου. Κατά την  εξέταση που του έγινε, διέθετε άριστο επίπεδο  επικοινωνίας και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Από τον αρχικό κλινικό και εργαστηριακό - απεικονιστικό έλεγχο δεν διεπιστώθη παθολογικό εύρημα. Νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να εξέλθει σύντομα. 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!