Πρωτοφανές «κήρυγμα» ιερέα υπέρ Χρυσής Αυγής! (vid)

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της» είπε ο ιερέας (δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 1:58 σημείο του βίντεο), προσθέτοντας: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού».

Και συνέχισε ευχόμενος: «Οπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας», ενώ αναθεμάτισε (με δική του ευθύνη, όπως ανέφερε πριν ξεκινήσει το αναθεμάτι) τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (στο 2:36 σημείο του βίντεο), που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη  είναι «άνανδροι φονιάδες της πατρίδας μας».

Πηγή: ethnos.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!