Σοκαριστικές εικόνες: Οδηγός κάηκε ζωντανός στην εθνική οδό Άργους – Μυκηνών

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας οδηγός, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/12), στην εθνική οδό Άργους - Μυκηνών.

Την κατακραυγή των χρηστών του διαδικτύου προκάλεσε η Marnie Simpson, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τις ακολασίας, Geordie…
Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της δεν μπορούσε να φανταστεί τη σοκαριστική κατάληξη που θα είχε η προσπάθεια μιας νεαρής Κινέζας…
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 50-60 ετών και έχει διαφύγει στη Φλόριντα.
Στο τσίρκο, όπου βρίσκονταν και πολλά παιδιά, επικράτησε πανικός.
Γιατί αν έχεις πρωταγωνιστήσει στο Sex&The City ξέρεις, όχι μόνο να υπακούς στους κανόνες της μόδας, αλλά και να τους…
Αν ψάχνετε για διάφορα ευχαριστήρια δωράκια, για τα παιδιά που θα έρθουν στο παιδικό πάρτι του παιδιού σας τότε καλά…
Ο μαυροπίνακας μπορεί να μας θυμίζει λίγο τον σχολικό πίνακα και το όλο άγχος που είχαμε μήπως μας σηκώσει ο…
Είναι υπέροχα τα Χριστούγεννα και ακόμη πιο υπέροχη είναι η διαδικασία της διακόσμησης.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στο ύψος της διασταύρωσης για την Παναγία τη Βασέρκα, πριν το χωριό Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα το ένα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Δυστυχώς στο αυτοκίνητο που εκδηλώθηκε η φωτιά μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του όπου βρήκε φρικτό θάνατο.

troxaio4

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Άργος και το Ναύπλιο με 4 οχήματα και 10 άνδρες της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

troxaio5

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τον οδηγό απανθρακωμένο, ενώ ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν προς Αθήνα έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει ένα αδέσποτο σκύλο, με αποτέλεσμα ένα άλλο όχημα που ακολουθούσε να βγει στο αντίθετο ρεύμα (για να μην χτυπήσει πάνω του) και να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που είχε κατεύθυνση προς το Άργος. Το τελευταίο ήταν και αυτό που τυλίχθηκε στις φλόγες...


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!