Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Να συζητήσουμε για όλα χωρίς πάθη

Έμμεση απάντηση στις αναφορές του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Κατσίκη για τρανσέξουαλ και γκέι μπέιμπι-σίτερ και δασκάλους έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης θυμίζοντας το παράδειγμα του Έρνστ Ρεμ που ήταν ναζί και ομοφυλόφιλος, ενώ έκανε επιθέσεις σε ομοφυλόφιλους.

«Να συζητήσουμε για όλα χωρίς πάθη» είπε ο Χρ. Καραγιαννίδης και πρόσθεσε: «προφανώς δεν επιλέγονται οι άνθρωποι για μπέιμπι-σίτερ ή κούριερ σε σχέση με την σεξουαλική τους ταυτότητα».

«Οι άνθρωποι της κλειστής κοινωνίας κοσμικοποιούν το δικό τους πρότυπο και όσοι δεν εντάσσονται σε αυτό τους θεωρούν ανώμαλους. Και τότε περνάς στον κύκλο του μίσους, του ρατσισμού και της δικαιολόγησης επιθέσεων συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων. Υποκρισία να είσαι το πρωί με κουστούμι και γραβάτα και το βράδυ να είσαι αυτό που δεν μπορείς», τόνισε ο Χρ. Καραγιαννίδης και συνέχισε: «έχει όνομα αυτό. Ερνστ Ρεμ λέγεται. Ήταν ο επικεφαλής των ταγμάτων ασφαλείας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας».

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!