Για πόσο μπορείς να ψάχνεις την πραγματική σου οικογένεια;

Μία μέρα, ο αδελφός του Σαρού, Γκουντού, πείθεται να τον πάρει μαζί του σε μία δουλειά αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, παρότι η εργασία αυτή εγκυμονεί κινδύνους για ένα τόσο νεαρό παιδί. Ο Σαρού θα χαθεί στον σιδηροδρομικό σταθμό περιμένοντας τον αδελφό του, θα βρεθεί στη χαοτική Καλκούτα, 1600 χιλιόμετρα μακριά από τη γενέτειρά του, θα προσπαθήσει να επιβιώσει στους αφιλόξενους δρόμους της μεγαλούπολης, θα βρεθεί σε ένα καθ’ όλα επικίνδυνο ορφανοτροφείο και τότε, ένα ζευγάρι από την Αυστραλία θα δηλώσει ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει.

25 χρόνια μετά, με τη ζωή του «στρωμένη» και εν μέσω των φιλόδοξων σπουδών του, ένα γεγονός θα του θυμίσει τα πάντα. Γιατί το παρελθόν και η οικογένειά του, ποτέ δεν έφυγαν πραγματικά από το μυαλό του…

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γκαρθ Ντέιβις, γινόμαστε κοινωνοί μίας ιστορίας που θαρρείς πως ξεπήδησε από κάποιο παραμύθι. Αυτή είναι, όμως, η δύναμη των πραγματικών εμπειριών ενός ανθρώπου που επέζησε υπό τρομακτικές αντιξοότητες, βρέθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και απέκτησε μία εκ διαμέτρου αντίθετη ζωή με αυτή που είχε συνηθίσει. Η αληθινή μας οικογένεια, ωστόσο, ποτέ δε φεύγει απ’το μυαλό και την καρδιά μας. Κι ο Σαρού δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει.

 

Με τον εκπληκτικό Ντεβ Πατέλ (Slumdog Millionaire) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τη βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν, την υποψήφια για Όσκαρ Ρούνεϊ Μάρα, τον γνωστό μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τους «300» Ντέιβιντ Ουέναμ, αλλά και το παιδί-αποκάλυψη Σάνι Παγουάρ ως νεαρό Σαρού, το «Lion» θα σας συγκλονίσει όσο καμία άλλη ταινία φέτος.

1 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Δείτε το trailer:

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!