Διέρρευσαν πληροφορίες για το Samsung Galaxy A5 (2017)

Η Samsung αναμένεται να ανανεώσει την σειρά Galaxy Α, και οι πρώτες ανακοινώσεις θα πρέπει να εμφανιστούν κάποια στιγμή αυτό το μήνα. Το Galaxy A5 (2017) θα πρέπει να είναι μεταξύ των πρώτων που θα αποκαλυφθούν από την Samsung το Δεκέμβριο, αλλά εάν είστε περίεργοι για τα specs δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες επίσημα.



Παρά το γεγονός ότι η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το Galaxy A5 (2017), το smartphone αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο ενός βίντεο review. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει η επερχόμενη σειρά της της Samsung Galaxy Α, εδώ είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε για μια από αυτές τις συσκευές.

Πρώτα απ΄ όλα το Galaxy A5 (2017) έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει με μια οθόνη 5,2 ιντσών που υποστηρίζει full HD (1080p) ανάλυση. Θεωρώντας ότι αυτό είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Samsung θα προσθέσει μνήμη 3GB RAM στο εσωτερικό και έναν οκταπύρηνο Exynos 7880 επεξεργαστή.



Επιπλέον, το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει 32GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την φωτογραφική μηχανή του Galaxy Α5 (2017), αλλά ξέρουμε ότι το smartphone θα έρθει με δύο κάμερες (μια στο μπροστινό μέρος και μια στο πίσω μέρος).

Το τηλέφωνο έρχεται με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το κουμπί Home, καθώς και μια θύρα USB Type-C στην κάτω πλευρά. Το κινητό που αποτελεί το αντικείμενο του παρακάτω review βίντεο τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός update Android 7.0 Nougat. Αμφιβάλλουμε ότι η Samsung θα έχει αρκετό χρόνο για να ανακοινώσει το Galaxy A5 (2017) με Android 7.0 Nougat, αλλά δεν είναι εντελώς απίθανο.



Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει ένα ή περισσότερα smartphone της σειράς Galaxy A το Δεκέμβριο. Το Galaxy Α5 (2017) θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρώτων συσκευών της οικογένειας Galaxy A που θα λανσαριστεί, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Πηγή: secnews.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!