Ο ΑΠΟΕΛ σε ΠΑΟΚ: «Δεν παραχωρείται ο Σωτηρίου»!

Σαφώς και αν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή (σ.σ σε μεταγραφική περίοδο είμαστε κι όλα γίνονται) είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πήρε επίσημη μορφή.
 
Ο Λούμπος Μίχελ έκανε το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στην Κύπρο για την περίπτωση του άσου του ΑΠΟΕΛ όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλιστα για να μην υπάρξει παραφιλολογία ο Κυπριακός σύλλογος φρόντισε με τον πλέον επίσημο τρόπο να κάνει γνωστό ότι και πρόταση υπήρξε, αλλά και απάντηση πως ο Σωτηρίου την δεδομένη χρονική στιγμή δεν παραχωρείται.
 Πάντως το ξαναλέμε. Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και μάλιστα στην αρχή της. Τα πάντα γίνονται, τα πάντα ανατρέπονται. Μένει να δούμε αν πλέον μετά και την ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου, ο ΠΑΟΚ επανέλθει με νέα πρόταση ή στρέψει αλλού την προσοχή του. 
 
Η σχετική ανακοίνωση των Κυπρίων:
 
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!