Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για το νερό στο Ωραιόκαστρο



Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται όλες αυτές τις ημέρες του παρατεταμένου ψύχους τα συνεργεία της ΕΥΑΘ και των εργολαβιών της, προκειμένου να αποκαταστήσουν βλάβες σε σωληνώσεις του εξωτερικού κεντρικού δικτύου και να αντικαταστήσουν σπασμένα υδρόμετρα.

Η βλάβη στη δεξαμενή - αντλιοστάσιο του Ωραιοκάστρου έχει αποκατασταθεί από χτες το απόγευμα, ο αριθμός των κλήσεων που δέχεται το call center της εταιρείας  έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ οι ελάχιστες βλάβες που δε σχετίζονται με την παγωνιά αντιμετωπίζονται άμεσα.

Σε όσες περιπτώσεις δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση, το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τον παγετό. Οι καταναλωτές συνιστάται να ακολουθούν τις πρακτικές οδηγίες που έχουν δοθεί, με πολλή όμως προσοχή ώστε να μην προκαλέσουν και νέα προβλήματα με θραύσεις υδρομέτρων και αγωγών. 

Επίσης, εφόσον υπάρξει βελτίωση του καιρού, συνιστάται να ελέγξουν εκ νέου τις εσωτερικές εγκαταστάσεις τους, καθώς μόνο με την ύφεση των καιρικών φαινομένων θα αναδειχθούν τα προβλήματα στην πραγματική τους έκταση, οπότε και η συνεργασία των πολιτών θα είναι και τότε πολύτιμη (τηλ. επικοινωνίας, 2310 966.600). 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!