Ελεύθερος ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε σε οικογενειακό καυγά

Ο 52χρονος, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή Νεαπόλεως, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ.

Παράλληλα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Την περασμένη Παρασκευή ασκήθηκε στον 52χρονο ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών, χωρίς να του καταλογισθεί ο δόλος για την πράξη του.

Ο πατέρας διώχθηκε για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, γεγονός που προμήνυε την σημερινή απόφαση.

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι "για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι".

Αύριο θα παιχτεί στη Σητεία η τελευταία πράξη του δράματος για το μόλις έξι μηνών αγγελούδι. Με απόφαση της οικογένειας το άψυχο κορμάκι του βρέφους παραμένει στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ από όπου θα μεταφερθεί στη Σητεία αύριο το πρωί.

Με πληροφορίες από: Flashnews.gr, cretapost


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!